Groenland boom- en tuinverzorging

Wij zijn onze zaak gemotiveerd begonnen in april 2007. Door onze passie voor groen en onze achtergrond in de complete tuinaanleg en boomverzorging hebben we een gezonde keuze gemaakt om het ‘groene pakket’ voor uw tuin aan te bieden, waaronder tuinonderhoud, boomwerken en aanleg van gazons en beplanting.

Wij staan steeds paraat voor uw ideeën, klein of groot maakt voor ons geen verschil. Met meer dan 10 jaar ervaring als zelfstandige en een modern machinepark nemen we elke job aan met passie en respect voor u en de natuur. Uw vrije tijd is onze job, onze visie…

Samen met mijn vrouw Kelly, onze medewerkers en onderaannemers, staan wij klaar om alles tot een goed einde te brengen en zorgen we voor tevreden klanten.

Roeland Janssens

Groenland is opgericht door Roeland Janssens in april 2007. Van jongs af had Roeland interesse in hout, natuur, en natuurproducten waardoor hij startte met werken in de tuinaanleg. Als jonge ondernemende en dynamische kracht richtte hij zijn eigen bedrijf in tuinonderhoud en boomverzorging op.

Hij leerde al snel dat het heel belangrijk was om een goede ‘know how’ te hebben om bomen te snoeien en te vellen en dit op een juiste en verantwoorde manier. Daarom volgde hij eerst een opleiding tot gediplomeerd boomverzorger die hij met succes volbracht. Hij specialiseerde zich verder in de kennis die hij in de tuinonderhoud en tuinaanleg had opgedaan.

Meer informatie

Wij helpen u graag met de realisatie van uw droomtuin

Contacteer ons